BGE Najaar bijeenkomst op woensdag 27 september 2023

EVENT

Terugblik op de Najaar bijeenkomst op woensdag 27 september 2023 om 19:30 uur door Corné van Erkelens

De gastvrije eigenaren van De Zanghegge, Koos en Lilian, ontvangen de BGE leden in het horecagedeelte van de camping. Daar waar zich ook Heggies Speelschuur bevindt: het overdekte speelparadijs voor kinderen vakantie vierend op de camping, en kinderen uit de gemeente Epe en daarbuiten.

Voor het staan op ‘de zeepkist’ – 1 van de onderdelen van deze bijeenkomst – hebben zich 2 leden aangemeld: Kees Moor & Peter Verstoep.

Kees vertelt over zijn werk, het verzorgen van opleidingen en VCA certificeringen voor de logistieke sector. Ook traint hij chauffeurs voor de verplichte nascholing, de zogenaamde code 95. Kees werkt in principe op en vanuit de locaties van bedrijven door heel Nederland. Hierna was Peter Verstoep aan de beurt en hij vertelde ons over zijn werk als salestrainer van Kenneth Smith. Ook hij werkt door heel het land voor bedrijven in verschillende branches.  Sales is zijn vak. Aan de hand van een paar praktijkvoorbeelden liet hij zien hoe sales werkt.

Het sluitstuk van de avond was een prachtige  presentatie van Koos en Lilian. Zij namen ons mee in de snelle ontwikkelingen en transitie van de camping van nu en van de camping in de toekomst. Ruimte, luxe, energie, wifi en laadpalen nemen een vlucht. Naast het verhuren van plaatsen voor tenten, campers en caravans, staan er op De Zandhegge ook kant en klare accommodaties zoals blokhutten, safaritenten en dergelijke. Koos en Lilian zijn een stel ondernemers pur sang. Het is prachtig om te zien en te horen hoe zij bedreigingen ombuigen naar kansen. Dat wij als bedrijvenkring in de gemeente zulke mooie bedrijven in ons midden hebben! Daar moeten we zuinig op zijn.

Aanmelden