Online webinar ‘Klaar voor de Toekomst! Hoe verder na corona?

EVENT

Ondernemers uit de gemeente Epe hebben een uitdagend jaar achter de rug. Een jaar geleden was nog niet duidelijk wat de impact zou zijn van de coronapandemie op de bedrijven en de bedrijvigheid in de gemeente. Ondanks de financiële ondersteuning is er nog een grote groep ondernemers die zich in een onzekere situatie bevindt. Om deze ondernemers te bereiken en te ondersteunen, is er vanuit het programma Toekomstkracht op woensdag 19 mei om 19.30 uur het webinar Klaar voor de toekomst! Hoe verder na corona?

Tijdens deze avond krijgt u tips over veerkracht in ondernemerschap, informatie over de financiële regelingen die gaan stoppen en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. Daarnaast hoort u verhalen van ondernemers die hulp hebben gezocht en wat dit voor hen heeft gedaan. En u maakt kennis met Adinda Keizer (ook ondernemer) die de verbindende rol heeft tussen instanties en ondernemers in zwaar weer.

Toekomstkracht

Het webinar is de aftrap naar het online deel van het programma Toekomstkracht in opdracht van de gemeente Epe. Via de site van Toekomstkracht kunt u als ondernemer uit de gemeente Epe gratis deelnemen aan live webinars en online trainingen om zo de kennis over toekomstbestendig ondernemen te vergroten.

Aanmelden

Het webinar Klaar voor de Toekomst! Hoe verder na corona? is gratis te volgen op 19 mei a.s. om 19.30 uur. Aanmelden kan via www.toekomstkracht.nl/webinar-Epe. Het webinar is eventueel anoniem te volgen.

Aan de live webinars kunnen maximaal 20 ondernemers per keer meedoen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Aanmelden