Online presentatie managementspreker Jos Burgers

EVENT

Wat doe jij als in crisistijd de vraag naar jouw diensten of producten afneemt? Tijdens deze online presentatie vertelt Jos Burgers welke riemen je hebt om te roeien in crisistijd. Hoe zorg je ervoor dat je je klanten behoud? Of zelfs nieuwe klanten aantrekt? Zodat je sterker uit de crisis komt?

De BGE heeft inmiddels via haar in coronatijd opgerichte digitale dochter Netwerk578, de nodige ervaring opgedaan met het organiseren van online bijeenkomsten. Met deze ervaring en faciliteiten haalt ze nu Jos Burgers naar Epe.

Als er één spreker is die zijn publiek online geboeid kan houden, dan is het Jos Burgers wel. Zijn presentaties zijn humorvol, praktisch en prikkelend. Met tips die direct toepasbaar zijn.

Volgens velen is hij veruit de beste managementspreker over marketing gerelateerde onderwerpen. En volgens Managementboek de bestverkopende managementauteur van Nederland. De titels van zijn boeken zeggen genoeg over zijn aanpak. “Klanten zijn eigenlijk net mensen”, “De wet van Snuf” en “Geef nooit korting” zijn zo wat voorbeelden.

Zijn laatste boek “Wacht niet op de wind, ga roeien” gaat over ondernemen bij economische tegenwind. Hoe bind je in deze uitdagende tijd klanten aan je en hoe trek je nieuwe klanten? Zonder direct naar het prijswapen te grijpen? Dit boek vormt de basis voor het webinar wat Jos Burgers exclusief voor de Bedrijvenkring Gemeente Epe zal geven.

Omdat online veel mensen aan kunnen schuiven, is het webinar ook toegankelijk voor geïnteresseerde ondernemers uit de gemeenten Epe en Heerde die geen lid van de Bedrijvenkring en/of Netwerk578 zijn. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan t/m vrijdag 13 november. Maar: vol = vol!

Voorafgaand aan de presentatie van Jos Burgers is er een online ALV, waarvoor leden van de BGE vooraf de stukken toegestuurd krijgen. Deze ALV start om 19.00 uur. Om 19.30 start het webinar van Jos Burgers en opent de digitale deur voor niet-leden.

Aanmelden
U kunt zich voor dit webinar aanmelden via onderstaande contactknop.

Zet “Jos Burgers” in de onderwerpregel en zet in de email dat u aanwezig bent bij het webinar. Vermeld uw naam en bedrijfsnaam. Vooraf krijgt u dan de link toegestuurd waarmee u deel kunt nemen aan het webinar.