Actief Werkt! Uitzendbureau B.V.

Actief Werkt! heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche. We zijn onderdeel van de Actief Group, een internationaal opererende onderneming en één van de snelst groeiende uitzendbureaus wereldwijd. De Actief Group heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en sinds kort ook in Denemarken.

We hebben een breed aanbod aan diensten. Het traditionele aanbod van uitzenden hebben we aangevuld met inhouse services en werving & selectie. Onze flexcollega’s zijn echte doeners. We hebben een breed aanbod aan vacatures in vrijwel iedere sector. We zijn specialist in diverse segmenten, zoals schoonmaak, productie, logistiek en transport, bouw, installatietechniek, groen, Infra, schilders, metaal, overheid, techniek, administratie, offshore en afval en recycling.

De locatie Vaassen zit sinds 1990 gevestigd aan de Dorpsstraat in een prachtig monumentaal pand. Je kan wel stellen dat ons bureau inmiddels een begrip is in het dorp. Wellicht ken je ons nog van TiP Personeelsdiensten. Dit was de naam van ons bureau tot we in 2014 zijn we overgenomen door de Actief Group.

Bij Actief Werkt! Ben je altijd welkom voor een kop koffie en nemen we aandachtig de tijd voor je. Ook zonder afspraak. Hopelijk zien we je snel op onze één van onze vestigingen.

Buena Pitstra

Actief Werkt! Uitzendbureau B.V.