Baltus Holland

Baltus Bloembollen Bedrijf

Baltus Bloembollen is opgericht in 1980 door Hans en Peter Baltus. Oorspronkelijk was Baltus Bloembollen gevestigd in Apeldoorn, maar door ruimtegebrek is het bedrijf in 1997 verhuisd naar Vaassen. Baltus Bloembollen is een bloembollen groothandel met een Cash&Carry afhaalcentrum van ruim 7.000 m2. Bij het afhaalcentrum komen vele groenhandelaren uit heel Europa bloembollen inkopen.

Vanuit Vaassen levert Baltus Bloembollen direct aan de detaillist en wederverkopers. Met korte levertijden, veel presentatie mogelijkheden en leveringen direct uit voorraad gedurende het hele jaar is Baltus al tientallen jaren een toegewijde en gerenommeerde bloembollen groothandel.

Baltus Fundraising

In 1989 is de bloembollenactie ontstaan en vanaf 1993 bestaat de bloembollenactie in zijn huidige vorm. Sinds 1993 zijn er veel kleine wijzigingen doorgevoerd, maar de basis van het originele concept is nog steeds de basis van de huidige bloembollenactie. Momenteel organiseert Baltus Fundraising acties in 4 Europese landen. In 2013 is Baltus omgedoopt naar Baltus Fundraising. Naast de bloembollenactie organiseren we nu ook een Chocolade actie, Ansichtkaarten actie en Pepernotenactie. Deze acties werken hetzelfde als de bloembollenactie, alleen dan met een ander artikel.

Baltus Relatiegeschenken

Dagelijks staat een team van enthousiaste medewerkers voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van geschenken. Zo maken wij graag custom-made het perfecte geschenk voor uw klant klaar.