Beter Duurzaam B.V.

Besparen op uw energiekosten? Energieneutraal wonen en werken? De wereld gezond en leefbaar achterlaten voor de volgende generaties? Beter Duurzaam helpt particulieren en ondernemers die hun woning of bedrijfspand zorgeloos en zonder gedoe willen verduurzamen. Kies ook voor het vakmanschap van Beter Duurzaam!

Kwaliteit en veiligheid
Als u gaat verduurzamen, wilt u zich geen zorgen maken over belangrijke thema’s als kwaliteit en veiligheid. Bij Beter Duurzaam begrijpen we dat. Daarom werken we als één van de weinigen in ons vakgebied volgens een aantal zeer strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Eigen team van specialisten
Bovendien kiezen we er heel bewust voor om uitsluitend te werken met hoogwaardige producten en een eigen team van deskundige en gedreven specialisten. Als sociale en betrokken werkgever vormen we een hecht team, waarin we het echt samen doen en met elkaar werken aan prachtige projecten. Bij ons bent u aan een vertrouwd adres voor onder andere:

Ontzorgd tot in de puntjes
Als specialist in duurzame oplossingen laten we onze expertise voor u werken. Daarbij zetten we graag een stapje extra voor uw tevredenheid. Omdat we als geen ander de weg kennen in het complexe subsidielandschap, kunnen we bijvoorbeeld zelfs de subsidieaanvraag voor u regelen. Zo loopt u geen subsidie mis én hebt u er zelf geen omkijken naar. Dat is nou zorgeloos en zonder gedoe verduurzamen – wel zo prettig!

Van harte welkom
Wilt u ook graag verduurzamen en bent u benieuwd wat Beter Duurzaam daarin voor u kan betekenen? Doe onze dakscan of neem voor een deskundig advies op maat contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom aan de Griftsemolenweg 17 in Vaassen.

Arie de Blois

Beter Duurzaam B.V.