Bureau Tjeenk Willink

Bureau Tjeenk Willink is in 2005 opgericht. Sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een betrouwbare, ervaren en gedegen partij op het gebied van de financiële zorgverlening. Wij zijn geïnteresseerd in de mens achter de zorgvraag. Verder denken wij in oplossingen in plaats van in beperkingen, en zijn wij gedreven door goed werk goed te doen. We zijn bovendien bevlogen waar mensen vastlopen in regels, daar waar bureaucratie het menselijk contact steeds meer vervangt. Met een team van betrokken professionals staan we dagelijks voor je klaar.

In 2005 besloot Fenny Tjeenk Willink haar achtergrond in accountancy en psychogeriatrie, twee zeer uiteenlopende sectoren, te combineren in een bedrijf waar de mens mét de cijfers centraal staat. Naast financieel zorgverlener, bewindvoerder, mentor en curator bij Bureau Tjeenk Willink is Fenny kartrekker van de Lokale Alliantie ‘Financieel Veilig Ouder Worden’ in de Gemeente Epe. Verder geeft ze met regelmaat voorlichting over dit onderwerp. De kwetsbare, ouder wordende burger in een steeds ingewikkelder wordende samenleving is een onderwerp wat haar warme belangstelling heeft. Tot slot is Fenny breed georiënteerd en altijd nieuwsgierig naar wat mensen beweegt.

De carrière van Joyce Brandt is begonnen in het bankwezen. Na hierin 10 jaar werkzaam te zijn geweest heeft ze de switch gemaakt naar de financiële zorgverlening. Hier is zij als bewindvoerder, mentor, curator en manager aan het werk gegaan. Nu is Joyce met Bureau Tjeenk Willink onder meer actief als consultant, Financial Organizer (Family, Life en Money Manager) en secretaris van de Coöperatie Zelf u.a.

Links: Joyce Brandt
Rechts: Fenny Tjeenk Willink
F.H. (Fenny) Tjeenk Willink

Bureau Tjeenk Willink