Tax-Heaven

“Een belastingparadijs kunnen we niet garanderen, maar wel uw rots in de fiscale branding…..!”Deze slogan zegt eigenlijk alles over Tax-Heaven, een zelfstandig en professioneel kantoor waar kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid de boventoon voeren.

Tax-Heaven is breed georienteerd. Van het verzorgen van complete administraties tot het opstellen van jaarrekeningen en het opmaken van diverse belastingaangiftes en ook voor de loonadministratie, om maar eens wat voorbeelden te noemen.

Omdat Tax-Heaven een relatief klein kantoor is met weinig overhead en korte communicatielijnen kan het bureau een zeer persoonlijke dienstverlening bieden.

Naast een accurate boekhouding en belastingaangiften ligt het accent bij Tax-Heaven op persoonlijk advies en begeleiding.

Met name kleinere bedrijven vragen zich in deze tijd van complexe regelgeving steeds vaker af waar ze het beste hun administratie en belastingaangiften kunnen onderbrengen. En daar willen ze het liefst ook goede adviezen en persoonlijke begeleiding bij.

Tax-Heaven ontzorgt en staat voor u klaar!

A.S.E. (Angelique) van Vendeloo