Banenmarkt ‘Meet & Greet’, 14 februari 2020, 9.00-12.00 uur

Zoals u wellicht al heeft vernomen uit de media is Groothandel THR uit Apeldoorn onlangs failliet verklaard. Er is helaas geen doorstart mogelijk en dit is voor alle 150 werknemers én de regio een triest bericht.

Vanuit stichting Veluwe Portaal zetten we hiervoor graag het netwerk in om samen met THR deze werknemers te ondersteunen en hen te begeleiden van ‘Werk naar Werk’. Zo kunnen we het vakmanschap van deze medewerkers in de regio behouden. Op dit moment staan er alleen al bij onze netwerkbedrijven vele vacatures open. Wat zou het fantastisch zijn als we er een aantal hiervan kunnen matchen met deze medewerkers!

Graag nodigen wij u dan ook uit om vrijdag 14 februari vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur aanwezig te zijn bij de speciale ‘Meet & Greet’ banenmarkt voor de medewerkers van THR uit Apeldoorn. De functies variëren van logistiek, magazijn tot aan kantoorpersoneel, zoals Finance, HR, Sales, ICT en Technisch personeel. Tijdens deze ochtend is er de mogelijkheid om hen persoonlijk te spreken én kunt u uw vacatures kenbaar maken.

Als u interesse heeft om aanwezig te zijn of als u meer informatie wilt, stuur dan een mail aan Veluwe Portaal via algemeen@veluweportaal.nl. Let op! Er zijn maar een beperkt aantal standhouders mogelijk. Daarom zijn wij i.o.m. THR selectief met het toelaten, om zo passend mogelijk te kunnen matchen.

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email