Nu inzenden voor Achterhoek Open Innovatieprijs 2020

Stroomt innovatie door de aderen van je bedrijf? En is jouw baanbrekend product of dienst klaar voor ondernemend Nederland? Dan móet je meedoen aan de Achterhoek Open Innovatieprijs! Deze landelijke en open competitie is speciaal in het leven geroepen om jouw vernieuwende ondernemersgeest in de schijnwerpers te zetten bij ondernemend én innoverend Nederland. Tijdens dit inspirerende evenement komen innovatieve ondernemers uit alle delen van het land bij elkaar. Een ideaal podium voor jouw innovatie!

 

Wie wint in 2020?

De derde editie van de Achterhoek Open Innovatieprijs vindt plaats op woensdag 15 april 2020 tijdens de Ondernemersavond in Het Innovatiecentrum in Ulft. Technologische innovaties, waaronder ook die van jou, staan de gehele avond centraal. Want die zijn er om te delen! Groeit jouw product of dienst uit tot de smaakmaker van de avond en de rest van 2020?

De prijs is bedoeld voor een technologische en duurzame innovatie die ontstaan is uit aantoonbare (keten)samenwerking. Meer informatie over de voorwaarden en verkiezing vind je bij Link Magazine:

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email