Gelders Energieakkoord (GEA) Jaarcongres + Klimaat- en Energiedebat, 13 maart 2019

gepubliceerd

Op 13 maart a.s. organiseren we weer ons GEA Jaarcongres. Dit jaar zijn we te gast in de Walburgiskerk te Zutphen. Tijdens het jaarcongres licht onze voorzitter Asje van Dijk de nieuwe koers (GEA 2.0) die we inzetten toe. Een koers die mede ingegeven is door ruim 200 aangesloten partners en - met de Provinciale Verkiezingen voor de deur - een handreiking biedt voor de Gelderse politiek.

Meer weten over de nieuwe koers van het Gelders Energieakkoord? Meld u zich nu aan voor het GEA Jaarcongres!

Klimaat- en Energiedebat Gelderland Het GEA Jaarcongres is tevens het podium voor het Klimaat- en Energiedebat Gelderland. Lijsttrekkers en woordvoerders van de Gelderse politieke partijen gaan met elkaar in debat over de invulling van de benodigde Klimaatmaatregelen en ambities.

Journaliste en radio- en televisiepresentatrice Clairy Polak leidt dit debat. Zij zal de lijsttrekkers aan de hand van scherpe stellingen en belangwekkende thema’s aan de tand voelen over hun te voeren klimaatbeleid voor de komende jaren in de provincie Gelderland.

Het programma

16.00 uur: Ontvangst

17.00 uur: Welkom en vooruitzicht naar GEA 2.0: het Gelders Energieakkoord gaat door! door Asje van Dijk

17.30 uur: Aanvang Klimaat- en Energiedebat met Clairy Polak

18.30 uur: Reflectie vanuit Waterschappen: wat is hun visie m.b.t. hun doelen en ambities?

19.00 uur: Netwerkborrel & presentatie inhoudelijke programma’s

20.30 uur: Afsluiting

(onder voorbehoud van wijzigingen)

Noteert u 13 maart 2019 in uw agenda! Wilt u verzekerd zijn van deelname? Meld u zich nu aan voor het GEA Jaarcongres.

Meer informatie: communicatie@geldersenergieakkoord.nl