Kom naar de Cleantech Startup Demoday, 21 februari 2019, 16.00 uur

gepubliceerd

Zes startups op het gebied van duurzaamheid en circulariteit sluiten ons Startup Accelerator Programma af. In vijf maanden tijd zijn zij met coaching en kennissessies van het Cleantech Center klaargestoomd voor snelle groei en een succesvolle marktintroductie. Ben je benieuwd naar de ideeën van deze tweede lichting Cleantech startups? Je bent van harte welkom bij de Demoday waar de startups hun bedrijf pitchen.

Na elke pitch voelt een deskundig kennispanel de startups kort aan de tand. Wat is het business model en wie is je ideale launching customer? Wij hopen op een enthousiast publiek met onder de aanwezigen ook mensen die onze starters wellicht op weg kunnen helpen op het gebied van investeringen, initiële klanten en netwerk.

Dit zijn onze startups: • Jonathan Vasbinder – De Muur Op • Hiltjo Carp – Mijn Energiebundel • Mechteld Schwartz – Bonenburger • Nienke Stoop – Geboortenis • Monique van Meel – Energieke Club • Mike Arias – Recycling Solutions

Programma 16:00 uur: Opening door Jan Emmerzaal, voorzitter Cleantech Center 16:05 uur: Annelies de Jonge, wethouder Gemeente Zutphen 16:15 uur: Rogier de Haan, Incubatormanager Cleantech Center 16:20 uur: Pitches 16:50 uur: Intermezzo 17:10 uur: Pitches 17:45 uur: Borrel

Het panel bestaat uit: Jan Boersma (directeur Zilt-Bikes), Jelena Popovic (Klimop Energy B.V, oud-deelneemster Startup Programma Cleantech Center), Louis Post (relatiemanager Economie, Cleantech & Circulariteit bij Gemeente Zutphen) en Jan Emmerzaal (voorzitter Cleantech Center).

Locatie: Cleantech Center Noorderhavenstraat 49 7202 DD Zutphen

Aanmelden via: www.cleantechcenter.nl