Save the date: 14 maart 2019: 09.30 uur: Ontmoet Duitse en Belgische organisaties actief in circulaire economie

gepubliceerd

Is je organisatie actief binnen de circulaire economie of recycling? Wil je internationale contacten uitbreiden? Kom dan op 14 maart naar de European Neighbouring Countries Circular Economy Day. Deze dag bezoekt een delegatie van Duitse bedrijven uit het Ruhrgebied en een groep Waalse bedrijven (België) Gelderland. Er is volop gelegenheid tot matchmaking met de deelnemende bedrijven, die zich allen bezighouden met circulariteit.

Deze dag is met name interessant voor organisaties die actief zijn binnen circulariteit in een stedelijke omgeving en afvalverwerking. Deelname is ook open voor belangen- en overheidsorganisaties die actief zijn binnen deze gebieden. Het programma wordt medio januari 2019 bekend gemaakt.

Conceptprogramma

09:30 Ontvangst met koffie of thee in de Cleantech Regio

10:00-12.00 European Neighbouring Countries Seminar en matchmaking

12:00–13.00 Netwerklunch

13:00–16:30 Middagprogramma met bedrijfsbezoeken in de regio Arnhem-Nijmegen

Er is gelegenheid tot bedrijfsmatchmaking op het gebied van circulariteit en recycling. Daarnaast zal er matchmaking plaatsvinden tussen overheidsvertegenwoordigers, zakelijke clusters en onderwijsinstellingen.

Praktische informatie

Het programma wordt georganiseerd vanuit de Cleantech Regio en GO4EXPORT, het handelsbevorderingsprogramma van Oost NL, in samenwerking met Greentech Ruhr en GreenWin. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden kan via mn.peters@apeldoorn.nl