Symposium: Niets is waarde(n) vrij

gepubliceerd

Op donderdag 21 februari 2019 is voor u dé gelegenheid om meer te weten te komen over toekomstbestendigheid in de nieuwe circulaire economie!

Dit symposium staat in het teken van het belang van sturen op meer dan alleen grondstoffen, energie, reststromen en geld. Er wordt u een kader geboden dat grotere ondernemingen reeds hanteren en behulpzaam is voor het sturen op meervoudige waarden. Toekomstbestendigheid vraagt om betrokkenheid van de organisatie met de omgeving en alertheid om tijdig in te spelen.

Keynote sprekers verzorgen lezingen die vanuit het economische domein wijzen op de betekenis van de circulaire economie voor uw onderneming. Daarnaast kunt u workshops volgen die door deskundigen verzorgd worden waarin u kennis maakt met de reeds beschikbare instrumenten om in uw onderneming en/of bedrijventerrein toe te passen.

Reserveer donderdag 21 februari 2019 vast in uw agenda! Aanmelden kan al via https://www.han.nl/start/corporate/nieuws/agenda/_items/symposium-niets-is-waarde/~aanmelden/

Het symposium heeft plaats aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Ruitenberglaan 31 te Arnhem en is van 10.30 uur tot 16.30 uur.