Uitnodiging presentatie van uw bedrijf of organisatie tijdens de Lustrum editie van de INNOVATE Experience op zaterdag 5 oktober 2019

gepubliceerd

Met veel plezier wordt u uitgenodigd uw bedrijf of organisatie te presenteren tijdens de Lustrum editie van de INNOVATE Experience op zaterdag 5 oktober 2019. Laat uw innovatie(s) ervaren door het 10.000 koppige publiek. Uw deelname is geheel gratis, evenals de entree voor het publiek!

Doet u mee aan het gaafste festival van Gelderland?

Innovate Festival, Techniekdag Arnhem en Industriepark Kleefse Waard slaan de handen wederom ineen, om te laten zien wat voor innovaties er in Gelderland gaande zijn. Deze samenwerking uit zich in een evenement dat bol staat van innovatie en inspiratie op het gebied van techniek, wetenschap en kunst. Bedrijven uit alle sectoren zijn vertegenwoordigd.

Alle info over INNOVATE Festival & de Experience én hoe u op andere manieren mee kunt doen leest u op de website: https://innovatearnhem.nl

Datum: Zaterdag 5 oktober 2019 Tijd: Open voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur Locatie: Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, Arnhem

Met deze editie laat INNOVATE Experience zien dat beleid en visie omgevormd worden tot een concrete beleving. Het is hét platform waar alle ontwikkelingen op het gebied van innovatie uit de provincie Gelderland te zien zijn, en waar uw bedrijf niet mag ontbreken.

Vorig jaar hebben ruim 15.000 mensen genoten van de Experience. Bekijk de aftermovie hier: https://vimeo.com/299489464

Doet u mee? Geef dan gelijk een globale beschrijving van wat u wil gaan laten zien, en hoe u dat gaat doen (bijv. een workshop, show & tell ect)

Idealiter mailt u mij nu al uw tekstje onder het kopje Mijn activiteit, hieronder. Dit kunt u ook in een later stadium doen, maar wel vóór 15 juni. https://innovatearnhem.nl/nieuws/

Om uw deelname in het programma en online goed te kunnen aankondigen, ontvang ik graag een tekstje van circa 100 woorden.

Het programma van vorig jaar https://innovatearnhem.nl/programma/zaterdag/ kan u als richtlijn en inspiratie gebruiken.

Stuur 1 of 2 mooie liggende foto’s mee! (JPEG -liggend- van minimaal 2 MB en vrij van rechten te gebruiken, voorzien van de naam van de fotograaf wanneer deze vermeldt dient te worden bij plaatsing.)

INNOVATE Festival wordt natuurlijk feestelijk en bijzonder geopend. Dat gebeurt op donderdagavond 3 oktober, daarvoor ontvangt u te zijner tijd een uitnodiging.

Nadere informatie en inschrijving: https://innovatearnhem.nl

Bel mij gerust bij vragen of voor overleg en ik kijk in ieder geval uit naar uw bericht!

Marjolein de Graaf

Organisatie en productie INNOVATE Experience, mobiel telefoonnummer: 06-22 11 56 36